Dæk Mariager Hadsund

Dæk og fælge til ethvert behov

Hvad enten du søger sommer- elle vinterdæk, dyre eller billige fælge, forhandler og monterer vi hos Mosevang Dækservice dæk og fælge i høj kvalitet. Blandt mærkerne vi forhandler er Bridgestone, Michelin, Apollo, Pirelli, Goodyear, Continental og Nokian, som alle hører til de bedst på markedet.

Med afsæt i mange års erfaring i dækbranchen hjælper vi gerne med at vælge de dæk, der passer til dine kørevaner og din bil. Fælge er ofte en mere æstetisk præference, og vi viser gerne vores store udvalg frem og hjælper dig med at vurdere, hvilke fælge, der passer til bilen. Vi hjælper også på vej, når det kommer til prisforskelle, og hvad de betyder for dæk- og fælgekvaliteten.

De bedst tænkelige service

Det er vores målsætning at yde den bedst tænkelige service, så man som kunde forlader os med et ønske om at komme igen, når behovet opstår. God service kræver ikke blot kvalitetsbevidste løsninger, men også en ansvarsbevidst tilgang, der beror på en sans for sikkerhed og funktionalitet.

Fleksible åbningstider

Hadsund og Mariager er blandt de steder, vi modtager mange kunder fra, men folk kommer fra hele landet. Ring til os på 40 73 04 23 – vi har yderst fleksible åbningstider, når blot du ringer i forvejen.

Bestil produkt

FIND DÆK OG FÆLGE

Besøg hjulskift.dk og find det, som du ønsker

Ring eller kom forbi Mosevang Dækservice

Vi skaffer det hjem til dig, til en god pris!

START SØGNING

© Mosevang Dækservice / CVR: 3110 6672 / / Cookiepolitik