Dæk Mariager Hadsund

Mange års erfaring i dækbranchen

Siden 2004 har vi forhandlet og monteret dæk og fælge i lokalområdet. I Mosevang Dækservice har vi mange års erfaring i dækbranchen, hvilket betyder at vi i dag tilbyder en lang række af de bedste dæk på markedet, men også, at vi effektivt og pålideligt kan vejlede dig om, hvilke dæk, der egner sig bedst til dine behov.

Et bredt udvalg af løsninger

Vi forhandler bildæk i mange forskellige mærker, herunder Goodyear, Michelin, Continental, Nokian, Bridgestone, Pirelli og Apollo. Priserne er forskellige, men vi har både billige og dyre løsninger. Hvilken løsning du skal have afhænger først og fremmest af dine ønsker, men også af hvor ofte du køre bil og i hvilket terræn. Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvilke dæk du skal have.

God service

Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet. Hvad enten du søger vejledning, montering af vinter- eller sommerdæk eller opbevaring ønsker vi at yde den bedst tænkelige service, der altid har afsæt i dine behov og ønsker.

Ring til os i dag på 40 73 04 23. Vi har mange kunder i Hadsund, Mariager og omegn, men hjælper gerne folk fra hele Danmark.

 

Kb -logoHospitallogo

Åbningstider

MANDAG - TORSDAG

16:00 - 20:00

FREDAG

14:00 - 20:00

LØRDAG - SØNDAG

EFTER AFTALE

© Mosevang Dækservice / CVR: 3110 6672 / / Cookiepolitik