Dæk Mariager Hadsund

Spar plads ved at få opbevaret dine dæk

Synes du også, at dine dæk tager meget plads, kan du med fordel anbringe dem til opbevaring hos os. Hos Mosevang Dækservice tilbyder vi opbevaring af sommer- såvel som vinterdæk i de dele af året, hvor der er behov for det. Det betyder, at du trygt kan overlade opbevaringen til os og afhente dine dæk eller monteret, så snart der er behov for dem.

Vi hjælper med vejledning

Vi opbevarer alle typer dæk og fælge på alle tidspunkter af året. Er du i tvivl om, hvorvidt dine dæk kan holde til en sæson mere, hjælper vi med at vurdere. Om dine dæk fortsat kan tages i brug afhænger først og fremmest af, hvor meget du kører bil. Med mange års erfaring i dækbranchen kan vi effektivt og pålideligt rådgive og vejlede dig.

Nye dæk

Er du interesseret i helt nye dæk, tilbyder vi en række af de bedste mærker på markedet – bl.a. Bridgestone, Michelin, Apollo, Pirelli, Goodyear, Continental og Nokian.

Fleksibel service

Vi adskiller os bl.a. ved at have åbent aften, weekend og helligdage, hvis du ringer i forvejen på 40 73 04 23. Vi tager imod kunder fra hele landet og særligt fra vores nærområder i Hadsund og Mariager.

Åbningstider

MANDAG - TORSDAG

16:00 - 20:00

FREDAG

14:00 - 20:00

LØRDAG - SØNDAG

EFTER AFTALE

© Mosevang Dækservice / CVR: 3110 6672 / / Cookiepolitik