Dæk Mariager Hadsund

De bedste sommerdæk på markedet

Er du på udkig efter sommerdæk til de varme måneder? Hos Mosevang Dækservice er vi leveringsdygtige i et bredt udvalg af de bedste dæk på markedet. Vi hjælper også med at montere dine dæk, uanset om det er på nye eller gamle fælge.

I de kolde vintermåneder kan vi opbevare dine sommerdæk. På den måde undgår du, at de fylder hos dig!

Mange forskellige mærker

Vores sommerdæk kommer i mange forskellige mærker. Fælles for dem er kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. Så hvad enten du søger Nokian, Goodyear, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Continental eller Apollo, kan du være sikker på en fornuftig løsning hos os. Er du i tvivl om, hvilke sommerdæk du mangler, hjælper vi dig effektivt på vej.

I kraft af mange år i dækbranchen har vi den nødvendige erfaring til pålideligt at rådgive og effektivt montere af både sommer- og vinterdæk samt fælge. Vi sætter pris på god service og stræber efter at imødekomme vores kunders behov hver eneste gang.

Kontakt os med det samme

Vi hører hjemme i Hadsund, hvor vi bl.a. tager imod kunder fra nærområderne, herunder Mariager. Er du fra andre dele af landet, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på 40 73 04 23 – vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Bestil produkt

FIND DÆK OG FÆLGE

Besøg hjulskift.dk og find det, som du ønsker

Ring eller kom forbi Mosevang Dækservice

Vi skaffer det hjem til dig, til en god pris!

START SØGNING

© Mosevang Dækservice / CVR: 3110 6672 / / Cookiepolitik