Dæk Mariager Hadsund

Bliv klar til vintermånederne med nye vinterdæk

Når temperaturen falder til omkring 7 grader, skal du skifte fra sommer- til vinterdæk. I Mosevang Dækservice forhandler og monterer vi en bred vifte af vinterdæk i mange forskellige mærker og prisklasser. Fælles for vores løsninger er kvalitet og sikkerhed. Hos os kan du med andre ord regne med at komme sikkert ud på vejene i de kolde måneder!

En løsning til dig

Er du i tvivl om, hvilke vinterdæk du skal have? Vi har mange års erfaring, og det betyder, at vi tilbyder rådgivning og vejledning, når det kommer til, hvilke dæk, der egner sig til netop dig og dine behov. Uanset hvad du søger skaffer vi det hjem. Vores mærker inkluderer Apollo, Goodyear, Bridgestone, Pirelli,  Michelin, Continental og Nokian. Alle hører til de bedste dækløsninger på markedet.

Opbevaring af dine vinterdæk

I forårs- og sommermånederne kan vi opbevare dine vinterdæk, så de ikke fylder hos dig. Vi hjælper også gerne med at vurdere, om dine gamle vinterdæk kan holde til en sæson mere.

Vi hører hjemme i Hadsund

Du er velkommen til at kontakte os på 40 73 04 23. Mange af vores kunder kommer fra Hadsund og Mariager, men vi har også mange besøgende fra andre dele af landet.

Bestil produkt

FIND DÆK OG FÆLGE

Besøg hjulskift.dk og find det, som du ønsker

Ring eller kom forbi Mosevang Dækservice

Vi skaffer det hjem til dig, til en god pris!

START SØGNING

© Mosevang Dækservice / CVR: 3110 6672 / / Cookiepolitik